Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Makaron ugotować w osolonej wodzie, szpinak usmażyć na maśle z dodatkiem czosnku i wegety, Pomidory przekroić na pół, wydrążyć pestki, nadziać szpinakiem. Na talerzu ułożyć sałatę, dać pomidory nadziane szpinakiem


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    fajny pomysł :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    świetna przystawka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    super, jak wiosennie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    superowe te łódeczki :P
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !