Sposób przygotowania

Groch zalać wodą i zostawić na 8 godzin. Następnie ugotować go.
Kapustę odcisnąć z soku, a następnie posiekać i wraz z drobno pokrojoną cebulą umieścić w garnku, dodać masło, zalać wodą i gotować aż będzie miękka. Mąkę rozrobić z wodą i dodać do ugotowanej kapusty.
Groch rozdrobnić za pomocą blendera, po czym dodać go do kapusty i całość zagotować. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawe połącznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Wypróbuję!
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    lubię taką
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię takie połączenia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne, muszę wypróbować
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smaczne połączenie tylko "wybuchowe" hihi...
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    uwielbiam groch z kapustą
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajne połączenie, bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !