Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju.
Następnie połączyć z poszatkowaną kapustą. Zalać winem i dusić przez 30 minut.
Mąkę podsmażyć na maśle i dodać do kapusty. Składniki dokładnie wymieszać.
Całość doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super kapustka
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przepyszna!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    no, no smkowity ten przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna,lubię taką:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    jadłam, jest pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    pyszna kapusta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !