Sposób przygotowania

Antrykot położyć na półmisku,posypać solą i pieprzem,polać oliwą zmieszaną z rozgniecionym czosnkiem i wstawić na noc do lodówki, do zamarynowania. Następnie wyjąć mięso z marynaty i włożyć na bardzo rozgrzany grill,trzymać na ruszcie po 5-6minut z każdej strony(mięso słabo wypieczone) lub 7-8 minut (średnio wypieczone) . Mięso odstawić na 2-3 minuty. Na każdym kotlecie położyć masło serowe(Przepis znajdziecie w moich przepisach) i ozdobić listkami tymianku

Komentarze

  • -3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jak grube plastry mięsa?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    andrew1

    dobra rzecz!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    aromatyczne mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    chyba się skuszę
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    chyba każdy kroi jak chce:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    andrzejek malutki

    musza byc cienkie nie za grube

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !