Sposób przygotowania

Tuńczyka w oleju kawałki odcedzamy lekko na sitku od nadmiaru oliwy. Kuskus zalewamy wrzątkiem 1 cm nad kasze i odstawiamy . Zimny kuskus łączymy z tuńczykiem. Dodajemy posiekany szczypiorek. Awokado przecinamy wyciągamy pestkę i wyciągamy łyżeczką środki. Wyciągnięte awokado kroimy i dodajemy do kaszy. Nakładamy farsz do łódek awokado,ozdabiamy awokado i szczypiorkiem .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    lubię awokado;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    apetycznie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !