Sposób przygotowania

Młoda kapustę kroimy po połowie i wrzucamy do zimnej. osolonej wody. Gotujemy kilkanaście minut do miękkości kapusty (zawsze sprawdzamy środek kapusty). Na patelni rozpuszczamy masło. Podsypujemy bułkę tartą którą rumienimy. Ugotowaną kapustę okraszamy zarumienioną bułką. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    Wygląda wyśmienicie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Też tak lubię i to bardzo:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smacznie
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    A ja takiej nie jadłam,ale bardzo chętnie spróbuję.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    uwielbiam ta wersje
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    No i zaczął się sezon :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Jeszcze nie jadłam kapuchy z bułką, ale chyba muszę spróbować !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Jeszcze nigdy tak nie robiłam, a chyba trzeba:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    obiecuję sobie,że zrobię taką kapustę ale....jeszcze nie zrobiłam i nie jadłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    musi być świetna, ale mi smaka narobiłeś
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !