Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Czosnek przecisnąć przez praskę i wrzucić na gorący olej. Zdjąć z ognia i kiedy przestygnie dołożyć umyty i podarty na kawałki szpinak. Posolić i dusić kilka minut. Kiedy szpinak będzie miękki wymieszać z połową sosu beszamelowego( patrz poprzedni przepis). Doprawić solą i pieprzem. Drugą połowę sosu podgrzać i rozpuścić w niej serek topiony.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    uwielbiam szpinak a lasagne pycha:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    ja też bardzo lubię szpinak , taki w innej odsłonie też by mi smakował :)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Jest tu wszystko,co lubię.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam lazanię ze szpinakiem, a Twój przepis jest wspaniały
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    beata28

    musze wypróboac
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    beata28

    musze wypróboac
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    beata28

    musze wypróboac
  • 0
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    Pychota! A takiej ze szpinakiem jeszcze nie robiłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    nie widziałam szpinaku kupowanego w główkach, nie wiem ile to jest

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !