Sposób przygotowania

Wszystkie składniki dobrze razem zagnieść. Z ciasta formować kulki wielkości orzecha włoskiego, każdą lekko spłaszczyć. Ułożyć na blasze wyłożonej paieprem do pieczenia, w małych odstępach. Widelcem odcisnąć kratki na każdym ciasteczku. Piec ok. 15 min w temp. 180st. Zdjąć z blachy dopiero gdy ostygną.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Apetyczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agata B

    pycha:)))
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    rewelacyjne mniam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Takie ciacha sa cudownie pyszne!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smakowicie wyglądają te ciasteczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z masłem orzechowym to z pewnością pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ciasteczka dla amatorów masła orzechowego w sam raz.
  • 0
    original
    Opublikowano

    dodi

    pyszne ciacha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !