Sposób przygotowania

Na oliwie zeszklić ryż, a następnie dodać pokrojony w plastry por oraz pokrojone w kostkę ziemniaki, pomidory i paprykę. Wlać sos sojowy, sok pomidorowy, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek oraz pieprz i sól, gotować przez 30 minut.
Do zupy dodać wyciśnięty z cytryny sok, a następnie schłodzić w lodówce przez 2 godziny.
Jajka ugotowane na twardo pokroić w kostkę, a następnie dodawać do talerza z zupą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    muszę spróbować
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    zapowiada się fantastycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    lubie takie chlodniki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Granita

    na zbliżające się (miejmy nadzieję)lato idealny
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    to może być dobre
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy na pewno smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    na pewno pyszny:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !