Sposób przygotowania

W garnku zagotować wodę z cukrem, solą, masłem, a następnie dodać obrane szparagi i gotować je przez 15 minut.
Jajko ugotować na twardo, a następnie obrać i połączyć ze śmietaną i pokrojonym w kostkę ogórkiem oraz drobno posiekaną cebulą. Następnie dodać musztardę, sok z cytryny i pieprz i dokładnie wymieszać.
Ugotowane szaragi polać otrzymanym sosem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wszystko idealnie ! Kocham szparagi, a Ty je tak dobrze dobrałaś do reszty w tym daniu!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    z pewnością smaczne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    uwielbiam szparagi
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne szparagi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ciekawy przepis
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Tak jeszcze nie jadłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Muszę wypróbować :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    podoba mi się przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    tak jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !