Sposób przygotowania

Drożdże zalać 1/4 szklanki wody, dodać 2 łyzki maki wymieszać. Odstawić resztę mąki połączyć z zaczynem dolać 1/4 szklanki wody i wyrobić ciasto. Przykryć i odstawić do wyrośnięcia. Cebulę pokroić w paski i czosnek pokroić drobniutko, zeszklić na oliwie pomidory pokroić razem z sosem dodać do cebuli przyprawić kminkiem solą i pieprzem .Dusić mieszając ciasto rozwałkować i rozłożyć równomiernie masę cebulową i piec ok 30 minut w temp 220*c

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !