Sposób przygotowania

Cebulki obieramy, myjemy i zalewamy winem. Do garnka dajemy przygotowaną cebulkę i gotujemy pod przykryciem na wolny ogniu. Następnie odcedzamy dajemy masełko oraz koncentrat i dusimy do miękkości. Doprawiamy do smaku. Na koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Tak przygotowana cebulka w sosie pomidorowym smakuje na zimno jak i na gorąc

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    fajne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dla mnie to cos nowego tak jeszcze nie jadłam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smacznie i szybko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !