Sposób przygotowania

pieczarki, najlepiej malutkie, dokładnie oczyścić i nie obierać ze skórki, zagotować w wodzie z dodatkiem soku z 1 cytryny. cebulę obieramy i kroimy drobno w paski, gotujemy ją w occie z dodatkiem szklanki wody oraz przypraw- listek, sol i pieprz. gdy juz cebula będzie miękka , dodajemy olej. pieczarki odsączyć, przełożyć do słoika i zalać przygotowana zalewą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię do zimnych mięs i tatara...
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    bardzo często podaję na palecie z serami
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    muszą być pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    nigdy tak nie robiłam, zawsze kupuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !