Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem, dodawać po jednym jajku i po trosze mąki zmieszanej z proszkiem. Na koniec dodać poziomki, dobrze wymieszać. Przełożyć do natłuszczonej i wysypanej bułką tartą formy. Piec ok. 45 min w temp. 180st.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ale fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    kocham poziomki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    wspaniała
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszniutka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    mniAM
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    mniAM
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    ekstra ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniale prezentuje się ta babeczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !