Sposób przygotowania

Mięso opłukać i zalać wodą. Gotowac razem z marchewką, koperkiem i kapustą. Doprawic wegetą do smaku. Ugotowane mięso wyjąć, także marchewkę a zupę przetrzec przez sito, aby pozbyc się kopru. Marchewke pokroic i wrzucic do zupy. Dodać takze drobno pokrojoną pietruszkę makaron. Pogotować jeszcze kilka minut aż makaron będzie ugotowany. Już na talerzu można jeszcze posypac drobno pokrojona pietruszką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    wygląda pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    nigdy nie jadłam zupki koperkowej ... muszę wypróbować gdyż uwielbiam koperek :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !