Sposób przygotowania

Cukinię obieramy i kroimy w krążki. Na osobnych talerzach wsypać mąkę , roztrzepać jajka, wsypać bułkę tartą. Obtaczamy krązki cukini po kolei mąka - jajko - bułka i smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor z obu stron.
Smacznego !

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    kiedyś nie lubiłam ale osatniego lata się do niej przekonałam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    też tak robię pyszna jest
  • 1
    original
    Opublikowano

    anoosia

    fajne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubię taką
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !