Sposób przygotowania

Pomidory sparzyć wrzątkiem, zahartować zimną wodą, obrać i pokroić w cząstki.
Na patelni rozgrzać oliwę, włożyć pomidory i smażyć chwilę na jak największym płomieniu.
Posypać pomidory ziołami, solą morską, granulowanym czosnkiem i białym pieprzem.
W międzyczasie wypłukać i dokładnie osączyć rukolę - dodać do pomidorów, zamieszać i zmniejszyć ogień.
Kiedy rukola się poddusi - dodać ser solankowy pokrojony w kawałeczki.
Dusić jeszcze kilka minut.
Przed podaniem można skropić octem balsamicznym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam takie smaki
  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Serdecznie zapraszam do odwiedzania i przeglądania mojego profilu :) *** Sądzę, że każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika79

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika79

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    chelsi

    pyyycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !