Sposób przygotowania

Rybę dokładnie opłukać, podzielić na mniejsze kawałki wg. własnego uznania, lekko posolić, posypać przyprawami, następnie jajko roztrzepać z solą wg. każdy płat ryby wymoczyć w jajku oraz obtoczyć z obu stron w bułce tarte. Przygotowane płaty ryb smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na rumiano

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pyszne pangi :) uwielbiam rybki !
  • -4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nie lubię pangi - nawet smaku toto nie ma...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !