Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Galaretkę brzoskwiniową przygotowujemy wg wskazówek na opakowania, zmniejszając ilość wody z 500 do 400 ml. Przelewamy do czterech szklanek, które ustawiamy w naczyniu w taki sposób, żeby były przechylone w jedną stronę. Odstawiamy do lodówki.


Komentarze

  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    Fajny. W zeszłym roku robiłam taki sam układ, ale z jagodami.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    wygląda bardzo smacznie ;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    wygląda bardzo smacznie ;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    paulisia_elk

    cudowny ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    paulisia_elk

    cudowny ;)
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    proste i smaczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    swietnie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina87

    bardzo efektowne, mój pierwszy deser o smaku brzoskwiniowy:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !