Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z wykorzystaniem włoszczyzny z rosołu.
Żółtka rozcieram dodaję musztardę i śmietanę i miksuję sos z dodatkiem soli i pieprzu.
Sałatkę polewam sosem i posypuję drobno posiekaną zieleniną.
Smacznego.
włoszczyzna | 1 op |
jabłka | 2 szt |
ogórek kiszony | 2 szt |
grzybki marynowane | 2-3 łyżki |
śmietana | 2/3 szkl |
musztarda | 1 łyżeczka |
zielenina | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: