Sposób przygotowania

Mąkę, cukier, proszek i szczyptę soli zmieszać z masłem orzechowym, zagnieść kruszonkę. Margarynę stopić, przestudzić, zmieszać z mlekiem i rozkłóconym jajkiem. Wszystko połączyć, na koniec dodać drobno pokrojone batony. Masą napełnić foremki na muffinki. Piec ok. 20-25 min w temp. 200st.

Komentarze

  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 2
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    z orzechami muyszą być przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Pyszności !!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    masło orzechowe i snickersy w muffinach to strzał w 10 :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !