Sposób przygotowania

Mięso schabowe podzielone na ijamy z dwóch stron. Jajka wbijamy do talerza, dodajemy przyprawy, wymieszujemy. Porcje kolejno z jednej i drugiej strony obtaczamy w mące-jajku-nasvicie. Smażymy na rozgrzanym oleju z dwóch stron.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Takich jeszcze nie jadłam muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ooo, nowość, fajna :D
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    ciekawe jak smakują, na pewno są pyszne.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    tez stosuje taka panierkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    smaczny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Pomysł rewelacja :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !