Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Szparagi obieramy ze skórki, kroimy na 1,5- 2 cm kawałki. Gotujemy w lekko osolonej wodzie z dodatkiem cukru przez 6-7 minut (aby pozostały lekko al dente). Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu w lekko osolonej wodzie z dodatkiem łyżki oleju. Truskawki myjemy, 10 dag odkładamy do dekoracji. Pozostałe pozbawiamy szypułek i dokładnie miksujemy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    halina55

    Owocowo
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo odważne połączenie. Lubię takie.
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre i aż dobre...
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ależ i to wymyśliłaś. nieżle...
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    Genialny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    Ciekawy przepis i ogyginalone połączenie składników

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !