Sposób przygotowania

Pieczarki dokładnie myjemy, obieramy ze skórki. Odcinamy nóżki, które kroimy w niedużą kostkę. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę, przesmażamy na rozgrzanej margarynie. Dodajemy pokrojone nóżki pieczarek, dusimy razem około 5 minut. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem, studzimy. Dorzucamy starty na grubych oczkach ser żółty, dokładnie mieszamy. Faszerujemy kapelusze pieczarek. Pieczemy na grillu około 15-20 minut. Podajemy same lub np. z sosem czosnkowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    Lubie takie aromatuczne dania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pyszności ! mniam ! Wygląda bardzo apetycznie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a tego to nieznałem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !