Sposób przygotowania

KASZĘ GOTUJEMY WEDŁUG PRZEPISU NA OPAKOWANIU. UGOTOWANĄ WYKŁADAMY W DUŻA MISKĘ I LEKKO MIESZAMY ZOSTAWIAJĄC ŻEBY SIĘ WYSTUDZIŁA. SER ROZDRABNIAMY WIDELCEM DODAJEMY DO PRZESTUDZONEJ KASZY DODAJEMY JOGURT I DOBRZE MIESZAMY DO UZYSKANIA JEDNOLITEJ MASY. NASTĘPNIE DODAJEMY CUKIER I JAJKO I ZNOWU MIESZAMY. TAKIM FARSZEM NADZIEWAMY PIEROGI .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawe...nigdy nie stosowałam kasz w farszach :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    spróbuj kiedys dodac ryż jeszcze
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    robię czasem
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    interesujące
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    jeszcze z kaszą nie robiłam ale spróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię takie pierożki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciągle mam zamiar zrobić pierogi z takim farszem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    lubie taki farsz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !