Sposób przygotowania

W garnuszku rozpuszczamy margarynę razem z wodą, cukrem i kakao.

Dokładnie mieszamy i odstawiamy do przestudzenia po czym dodajemy mleko w proszku.

Mieszamy szybko i dokładnie aby nie było grudek.

Przekładamy wafla masą i odstawiamy do zastygnięcia masy.

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    przepyszne ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    warto by spróbować...najlepszego na świecie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    uwielbiam takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota_31_

    takie słodkości to dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Kiedyś bardzo często takie robiłam, a teraz całkiem o nich zapomniałam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !