Sposób przygotowania

Mięso myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem.
Kroimy na małe kawałki.
Bułkę moczymy w mleku , a następnie odciskamy od niego i łączymy z mięsem.
Dodajemy jajko , szczypior i przyprawy.
Mieszamy by powstała lekko klejąca masa.
Kształtujemy medaliony obtaczamy w bułce tartej i smazymy na rumiano.
Dobre na ciepło jak i na zimno.

Komentarze

  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Wygląda bardzo apetycznie !
  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    super przysmak dla dzieci
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    muszą być pyszne!
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    super smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetne
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Rewelacyjne te kotleciki!
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super pokazane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chyba dzisiaj zrobię
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !