Sposób przygotowania

W rondelku gotujemy ryż na mleku. W tym czasie dokładnie myjemy i osuszamy jabłko, a potem kroimy w kosteczkę i obtaczamy w cynamonie. Po ugotowaniu ryżu dodajemy cukier do smaku. Na spodzie naczynia wykładamy płatki, następnie ryż, potem warstwę dżemu malinowego, warstwa pokrojonych jabłek, następnie znowu ryż a wierzch dekorujemy płatkami, jabłkiem i dżemem. Można jeść ciepłe lub schłodzić w lodówce, w zależności od pogody. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    piękny deser
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    zachęcający do zjedzenia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka116

    Super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Bardzo lubię takie warstwowe deserki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    justys759

    wygląda przepysznie zapewne też tak smakował:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    super deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    daria2911

    smakowicie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    mniam
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    wygląda apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    elegancki deserek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !