Sposób przygotowania

Mięso dzielimy na 4 porcje, lekko pobić tłuczkiem do mięsa.
Filety osolić, opieprzyć, odstawić w chłodne miejsce na 1 godz.
Ananasy odlać z soku, osączyć na sicie, przekroić na pół.
Połowę ananasa układamy na filecie, zwijamy w roladkę.
Jajko roztrzepać na talerzu z solą i pieprzem.
Roladki panierujemy w mące, jajku i tartej bułce.
Smażyć na złoty kolor z obu stron na wolnym ogniu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    ciekawy przepis!
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    takich roladek z ananasem nie robiłam, muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    rewelacyjne:) na pewno spróbuję:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !