Sposób przygotowania

Rabarbar obrać z włókien i pokroić w małe kawałki.
Żelatynę zalać kilkoma łyżkami soku i odstawić na kilka minut.
W garnku zagrzać resztę soku truskawkowego, dodać rabarbar i cukier.
Ogrzewać, aż rabarbar zmięknie.
Garnek zdjąć z ognia, dodać spęczniałą żelatynę i mieszać, aż się rozpuści.
Galaretką napełnić salaterki i odstawić do stężenia.

Komentarze

  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami :) *** Z pewnością każdy znajdzie tutaj coś smacznego dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    bardzo lubię takie dania:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !