Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Pieczarki myjemy, obieramy i odcinamy ogonki. Cześć ogonków kroimy w plasterki (będzie to imitacja nóżek grzybków), a resztę kroimy w małą kostkę.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    mniam
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    uwielbiam tak przygotowane pieczarki!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super wyglądają :)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Dawno nie robiłam pieczarek faszerowanych.Dobrze,że mi przypomniałaś.Twoje wyglądają obłędnie pysznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    fajny przepis, skorzystam
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    pewnie dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !