Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Składniki na ciasto zagniatamy _ mąaka, sól, woda. Dobrze wyrabiamy. Ja nie dodaje jajka.
CIasto dzielimy na czessci, rozwałkowywujemy. Wykrawamy szklanka kółka


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    wyglądają pysznie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Uwielbiam pierogi. Muszę w najbliższym czasie jakieś zrobić, bo chodzą za mną już od dłuższego czasu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    u mnie jeszcze są, zrobiona duuuuuża ilość;p
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczne pierożki
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    dokładnie lubelskie pierwszy raz je jadłam u teściowej na Lubelszczyźnie.
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Bardzo lubię pierogi, a z takim farszem szczególnie :) Ja czasami do farszu dodaję nieco ziemniaków - moja Babcia pochodziłą z kresów i często łączyła właśnie kaszę grycz. z twarogiem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !