Sposób przygotowania

Buraki myjemy i gotujemy do miekkości w lekko osolonej wodzie. Gotowe obieramy ze skórki i odstawiamy do cąłkowitego wystygnięcia.
Wszystkie ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy do nich starte również na dużych oczkach jabłko. Doprawiamy do smaku cukrem, solą i odrobiną pieprzu. Można dodać nieco oliwy z oliwek, ale nie koniecznie. Wszystko dokładnie mieszmay i podajemy do mięsa.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra taka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !