Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Wszystkie składniki powinny mieć temp. pokojową. Mleko podgrzewamy (mniej więcej powinno mieć temperaturę taką, jak mleko do niemowląt). Do dużej miski kolejno dodajemy pokruszone drożdże, cukier, jaja, olej, mleko, cukier waniliowy oraz przesianą mąkę.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ciasto drożdżowe z dużą ilością kruszonki, czyli takie jak lubię.
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię takie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    agam26

    to cos dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Bardzo fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !