Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ze szparagów odciąć twarde końcówki. Szparagi ugotować w lekko osolonej wodzie z dodatkiem cukru prawie do miękkości, odcedzić.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    mmm pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Uwielbiam i dziś lecę do sklepu, bo mam ochotę na szparagowe szaleństwo :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gerdzik

    a jak się robi ten sos ??:/
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Sposób przygotowania tego sosu jest zawarty w opisie przygotowania. Wystarczy przeczytać.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    każdy nowy pomysł na podanie gotowanych szparagów jest wart wyróżnienia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !