Sposób przygotowania

Ciasto francuskie kroimy na 10 części, i każdą część wkładamy do foremki do babeczek. Serek mieszamy z bazylią, koperkiem, szczypiorkiem, kolendrą solą i pieprzem. Taki farsz nakładamy do foremek. Pomidorki kroimy na 4cześci i wkładamy do foremki. Lekko sklejamy rogi ciasta i wkładamy do piekarnika na 35minut w temperaturze 170stopni. Gotowe tartaletki możemy polać sosem pomidorowym albo ketchupem. Smacznego!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Andysz

    Rewelacyjny pomysł;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    to musi być przepyszne !
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    mniam smaczne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !