Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Z palmy, mąki, cukru, proszku do pieczenia i żółtek zagnieść gładkie ciasto.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Lubię takie owocowe ciasta
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ciasto na czasie ...tylko ja daje nie gotowany rabarbar
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ja najczęściej też, ale tym razem robiłam ciasto dość późno wieczorem i nie chciałam iść szukać po ciemku rabarbaru w ogródku.
  • 2
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajne, letnie ciasto.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam tego typu ciasta :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !