Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ziołowo-czosnkowe grzanki do zupy

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

chleb
masło do smażenia
Zioła prowansalskie suszone Prymat
Czosnek suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: ziołowo-czosnkowe grzanki do zupy

Chleb kroję na małe kwadraty. Posypuję ziołami i czosnkiem. Na patelni rozgrzewam masło i podsmażam grzanki na chrupko.
Idealne do zup :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 14.12.2012 07:50
lubię
[email protected] 22.08.2012 17:50
fajne
Dorian 11.05.2012 08:13
super pomysl
edi 10.05.2012 22:07
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak