Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mięso umyć, pokroić w kostkę. Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę. Olej, keczup, szczyptę papryki i pieprzu oraz czosnek wymieszać. Zalać mięso, ponownie wymieszać, odstawić na godzinę. Paprykę i boczek pokroić w kostkę. Cebulę obrać, pokroić w plastry. Na patyczki do szaszłyków nabijać na przemian mięso, cebulę, boczek i paprykę.


Komentarze

  • 2
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    kocham szaszłyki!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    apetycznie wygląda
  • 5
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    takie najlepsze
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    jaki śliczny kolor, pyszne .... przyszedł na nie czas
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyglądają super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    mogę prosić o jednego,pyszności:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ależ oczywiście, proszę :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    ale pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    bardzo lubię szaszłyki
  • 3
    original
    Opublikowano

    junox

    lubię szaszłyki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Jak dla mnie idealne.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !