Sposób przygotowania

Twaróg kroimy w małą kostkę, polewamy 2 łyżkami oleju, dodajemy oregano, ewentualnie szczyptę soli i przyprawę do twarożków, odstawiamy na 10-15 minut. W tym czasie sałatę rwiemy na mniejsze kawałki, pomidora kroimy w półplasterki, ogórka i rzodkiewkę w plasterki, cebulę w krążki. Warzywa układamy na półmisku, układamy na to kostki z twarogu, posypujemy kiełkami rzodkiewki i rzeżuchy, polewamy sosem sałatkowym Vinegret przygotowanym z użyciem 3 łyżek oleju i 2 łyżek wody. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    polecam :)
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    bardzo fajna sałata!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda bardzo smakowicie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    na pewno pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kuchenka

    coś takiego szukałam, muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !