Sposób przygotowania

Wok rozgrzewamy dajemy odrobinę oliwy ,pokrojony drobno czosnek pokrojone chilli, odrobinę startego imbiru ,smażymy chwilę .Zdejmujemy z ognia dodajemy sos sojowy ,mieszamy wykładamy do miseczki. Teraz do woka kładziemy pokrojony bakłażan smażymy . Gdy bakłażan jest gotowy dodajemy do niego wcześniej usmażone przyprawy . Dodajemy pokrojoną kolendrę i szczypiorek mieszamy . Podajemy z ryżem

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    fajne i smaczne :)
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    piękne kolorki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    właśnie wypróbowane ale nie mój smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !