Sposób przygotowania

Krok 1 / 9

Margarynę miksujemy z cukrem na puch, następnie dodajemy białka. Mąki przesiewamy z kakao i dokładnie mieszamy.


Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo atrakcyjnie się prezentuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ale super :D
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    rewelacja!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    fantastyczna propozycja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Rewelacyjny pomysł!
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    ale to pięknie wygląda!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    cudne,-brak słów
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    wspaniały deser
  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    zdeba

    super pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    fajny ciekawy pomysł z biszkoptem a potem deser z torebki - rozczarowanie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wygląda baaaardzo apetycznie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Efekt końcowy zniewalający:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    DorotaZ

    Wygląda obłędnie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ładnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !