Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem i cukrem wan.
Do utartych żółtek dodać mąkę, budyń bez cukru i śmietanę i dalej ucierać.
Ubić pianę z białek
Do ciasta dodać rodzynki,skórkę pomarańczową i pianę z białek, lekko wymieszać
Spód blaszki wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć biszkopty i wylać gotowy ser.
Piec 50 minut w temperaturze 180 st.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    rewelacja
  • 5
    original
    Opublikowano

    Renata16

    pychotka
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    wyśmienite ciasto
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszniutkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    koala

    wspaniały serniczek
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczny :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    dobreeeee
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    na pewno smaczny, serniki to moje ulubione ciasta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !