Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Piekarnik rozgrzałam do 180C na grzałkę góra-dół.
Skórę boczku nacięłam w paski co około 1 cm. Natarłam go z obu stron grubo mielonym pieprzem i solą. Na rozgrzanej patelni smażyłam najpierw od strony ze skórą, później na drugiej, aż się ładnie przyrumienił.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i taki musi być boczek....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    uwielbiam taki boczek :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    pyszny, piękny, cudowny - poproszę troszeczkę;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Ależ to smakowicie wygląda! Kocham takie pieczone w domu mięsiwa :) Tego nigdy za wiele!
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    uwielbiam boczuś w każdej postaci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    przepyszny
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    same pysznosci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !