Sposób przygotowania

Buraczki ugotować i ostudzić. ubrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach.Chrzan oczyścić , obrać i również zetrzeć na tarce.Sok z cytryny rozcieńczyć pół na pół z przegotowaną wodą i wymieszać z chrzanem(jeśli używamy gotowego chrzanu ze słoiczka,soku nie rozcieńczamy) Dodać buraki,sól i cukier i całość wymieszać

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    przemek20008

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ćwikła to burak czerwony, ćwikłowy - Twoje danie to ćwikła z chrzanem :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniamm pycha;) szczególnie do wędlin!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    lubię;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !