Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Pomidory umieszczam w misce, zalewam wrzątkiem, tak żeby całkowicie je przykrył. Pozostawiam na 5 minut, następnie przekładam na sito i wstawiam pod bieżącą, zimną wodę. Za pomocą ostrego noża zdejmuję skórkę i kroję pomidory na plastry. P


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    elaa

    co jest egipskiego w tej sałatce?
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    no właśnie o to samo chciałam zapytać... nie widzę żadnych przypraw charakterystycznych dla tego rejonu aczkolwiek bardzo smakowita ta sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !