Sposób przygotowania

Jabłka obieramy, kroimy na pół, wykrawamy środki i posypujemy cynamonem. Ryż należy ugotować. Jajko ucieramy z cukrem i z cukrem waniliowym, dodajemy śmietanę i miksujemy. Powstałą piankę dodajemy do ryżu i mieszamy. Tworzymy kuleczki z farszu ryżowego i wkładamy w środek jabłek, na wierzch posypujemy czekoladą w proszku. Wkładamy do rozgrzanego piekarnika na około 20minut i zapiekamy w temperaturze 190stopni. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    justys759

    mniammm...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pychotka;))
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    ciekawe i apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    pomyślane
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    to może być pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    fajnt=y pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !