Przepis i sposób przygotowania na: Penne z warzywami i mozarellą
Kroki postępowania
Umyć i oczyścić warzywa, ziemniaka obrać.Na patelni z rozgrzaną oliwą wrzucić pora pokrojonego w krążki, paprykę w paski , ziemniaka w drobną kostkę.Podsmażyć.
makaron penne | 160 gram |
por | mały kawałek |
papryka żółta | 1 szt |
ziemniak | 1 szt |
pomidorki koktajlowe | kilka |
mozzarella małe kulki | 2 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
pietruszka zielona | do dekoracji |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: