Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Z mleka, budyniu i cukru pudru gotujemy budyń i odstawiamy do wystygnięcia. Następnie rozwiercamy margarynę i stopniowo dodajemy zimny budyń, wiercimy na gładką masę. Na tacy układamy herbatniki na nie wykładamy masę budyniową i przykrywamy herbatnikami.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Ale bym zjadła taaaaki wielki kawał bo pysznie wygląda!
  • 1
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    ślicznie przygotowane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Kusisz, i to bardzo. Smakowicie wygląda to ciasto.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    wygląda super
  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    zapraszam jeszcze trochę zostało
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    Wygląda rewelacyjnie!!!;D
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super ciacho
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    smaczne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo apetyczne ciasto i jakie dobre....palce lizać!
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smaczne i śliczne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    ciasto marzenie:) uwielbiam ciasta z masą krówkową:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Wygląda rewelacyjnie. Zjadłabym coś słodkiego :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    lara

    to jedno z najlepszych ciast:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    wspaniale się prezentuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !