Sposób przygotowania

Nadzienie: Mozzarelle zertrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać pokrojoną w kostkę paprykę oraz ogórka. Cebulę zeszklić na maśle, dodac do sera, papryki i ogórka, wymieszać. Bazylię posiekać, dodać do nadzienia, wymieszać. Filet oczyścić podzielić na pół, rozbić. Na mięso nakładać nadzienie zawijać w tzw. rulon w razie potrzeby spiąć wykałaczką. Ułożyć na blasze, piec w piekarniku w temp 180 st. przez ok 30-40 min.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sisi1906

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agata B

    uwielbiam takie smaki :)))
  • 0
    original
    Opublikowano

    gottrina

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Ale mi ochoty narobiłaś tym zawijańcem :) Uwielbiam takie !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    super pomysł na coś szybkiego i sytego
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    lubię takie dania!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    uwielbiam to
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    napewno sprawdzę przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pyszne
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    co za sweitny zawijaniec, z checia bym go zjadla
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    tessinka

    Muszę tego spróbować :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wwesolek

    suoper
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    swietne
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    aż ślinka cieknie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !